2011. április 10., vasárnap

Anime Gaiden#2

Anime Gaiden.2011 januárjában elhatározta két fiatal 15-16 éves, anime és manga imádó gimnazista diák, hogy (talán az eddigi sorozatok inspirációjának hatása miatt) elkezdik készíteni anime paródiájuk első részét.
Az biztos volt, hogy paródiát, tehát vicces alapú sorozatot szerettünk volna készíteni tehát ezt már az elején lefektettük. Mivel Sharko (későbbiekben André) elég merészen rajzol(t) mind gépen mind igazából, ezért ő lett a rajzoló. Én konyítok valamennyit a videóvágáshoz,szinkronhoz,zenéhez stb ezért én kétségkívül támogattam az ötletben legjobb barátomat.
Egy kérdés azonban maradt. Melyik animéről szóljon? Rengeteg ötletet felvetettünk és kiindulási pontunk az volt, hogy melyik anime figurázható ki a legjobban. Rengeteg humoros dologgal példáloztunk amikor valamelyikőnk fejéből kipattant az ötlet. Miért ne vonhatnánk bele több animét?
Így megszületett az alapötlet és innentől már felgyorsultak az események. Már kábé az 1/4-e volt meg a résznek amikor a Naruto-Kun.Hu csoportja váratlanul bejelentette, hogy Anime-Csillag születik pályázatot rendez amire akárki nevezhet szinte bármilyen animékkel kapcsolat pályaművel.
No, több sem kellett nekünk megszaporáztuk magunkat és kitolt határidőre pont készen lett az
Anime Gaiden 1. része. A zsűritől többnyire pozitív értékelés hatására továbbjutottunk a legjobb tíz közé ahol a külsősök akik regisztrálva vannak az oldalra, fogják eldönteni, hogy ki legyen a három befutó. Tehát szavazzatok az Anime Gaidenre ;)
Na pacsi!

4 megjegyzés:

  1. "Szerintem kell bele ez a titokzatosság, hogy minden folyamatosan derül ki, hogy miért vannak itt ők konkrétan miért egy világba vannak és mi is úgy gondoltuk, hogy egy összegyúrt világban fognak élni nem pedig a Naruto világában :)."

    Előszöris Üdv Skacok, jó a Sorozat.
    Reagálok a reagálásotokra, jó? :D

    A problémám nem az volt, hogy Még nem tudunk semmit. Hanem az, hogy hamár a Naruto világában vagytok, és nem egy összegyúrt világban, a Naruto-szereplők miért nem kérdőjelezik meg a többi karakter jelenlétét. :)

    A YouTube-on írtam egy kommentet, a zavaró Szünetről a videóban. Remélem elolvassátok :D

    Várom a második részt :D
    Üdvözlettel
    Matten

    Ui: Ha gondoljátok vegyetek fel MSN-en :D

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen Matten mégegyszer az értékelést, és amit ide is és youtubera is irtál. Ez a hatásszünet tényleg zavaró volt így zene nélkül, utolag rájöttünk, ezt a hibát már kijavítottuk szinte egyböl ahogy észrevettük. Az anime csillag születik miatt nem akartuk ujra feltölteni, mert bonyodalmat okozott vna h más linket adunk meg, de majd ezt a javított verziót is feltöltjük :D A karakterek egyhelyre zsúfolásán is dolgozunk :) köszi mégegyszer az értékelést.
    sharko

    ui: mindketten felveszünk msn en :D

    VálaszTörlés
  3. (bocs a "feltöltjük" szóismétlés miatt^^")

    VálaszTörlés
  4. azta, ez az anime gaiden tök jól van meganimálva a legtöbb fanmade hez képest és még van benne vicc is!(főleg ichigo Maszkká alakulásaXD)

    VálaszTörlés