2011. április 26., kedd

Először is bocsánat a két post közötti óriási időtartamért. Nincs mentségem rá egyszerűen csak nem volt kedvem írni de most már eléggé esedékes volt így hát belevetem magam ebbe a kis szórengetegbe.
Az utóbbi időben sok dolog történt. Markov kiadta az Espada Club 4. részét ami valljuk meg eléggé megosztotta a népet. A Naruto-Kun.hu kirakta az Anime-Csillag Születik "Mozgókép és hang" kategória döntőseit és a résztvevőkre két hétig lehet szavazni. André megrajzolta a 100. képkocát az Anime Gaiden 2. epizódját illetően. Volt húsvét, ajándékok meg miegymás. Fekete Dani stickman harca ami szerintem elképesztően jóra sikeredett.
Az egyik talán legfontosabb esemény mégis az volt, hogy az Aaron alkotója egy postban jellemezte az új generáció (?) fan madejeit és minket tartott a legjobbnak. Köszönjük ezt a nemes kitüntetést és mindent megfogunk tenni, hogy fenntartsuk ezt a pozíciót továbbra is.
Mint már fentebb írtam, készül az AG 2. része s május elején (legrosszabb estben közepén) már elérhetővé lesz mindenki számára aki tovább akarja folytatni az útját egy olyan világban ahol rengeteg anime szereplői keveredtek össze.
Nincs más mondanivalóm szerintem estefelé kirakom blogomra az Espada Club 4. részének és az Aaron 1. részének kritikáját.
Szavazzatok az Sharkora és Stuporora ;)
Pacsi!

Ui: Íme a sokat mondó 100. képkocka:

3 megjegyzés:

  1. am már több mint száz képkocka van meg:) és szavazzon aki szeretné h mi nyerjünk:)

    VálaszTörlés
  2. Én szavaztam :P Sok sikert kívánok és midentn megfogok tenni, hogy egyszer az Anime Gaidenhez hasonló kaliberű sorozatom legyen :))

    VálaszTörlés
  3. nagyon köszönjük és sok sikert a továbbiakban :):)

    VálaszTörlés