2011. június 14., kedd

Anime Gaiden 2. rész - Chuunin vizsga

Nagyon hosszú szünet után elérkezett az Anime Gaiden második része. NEM szándékozunk ilyen hatalmas szüneteket tartani a részek kiadása között, de összecsaptak fejünk felett a hullámok és reggelig sorolhatnám, hogy milyen gondok, problémák akadályozták az AG 2. részének publikálását.
De elég a negatívkodásból mert a jól ismert mondás szerint
"Jobb későn mint soha"
Tehát íme itt az Anime Gaiden második része (újratöltve HD minőségben, néhol a zene lehalkítva).
http://www.youtube.com/watch?v=72ra8kFpZLk
Megavideo:
http://www.megavideo.com/?v=B4FUSKCV
Az ne tekerje lejjebb az oldalt aki nem akar spoiler képekbe és szövegekbe botlani!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Értékelés a második részről:


Jobb mint az első. Végre a történet nem egy összevisszaság és a jelenre tekintünk vissza tehát a jövőből megyünk a múltba az Így jártam anyátokkal - os poén (?) miatt. Ez kicsit fiktív, hogy Narutonak már családja van és két gyermeke (és az egyik nem-mellesleg egy bijuu), de csak így lehetett megoldani, hogy a kép teljesen belepasszoljon az Így jártam anyátokkal - ba.

A két random srác egyből lefekteti a témáját az epizódnak.
Feltűnik Kakuzu és Grimmjow akik ezek szerint csapattársak (nagy logika). ;)
Belekóstolunk mindkettőjük személyiségébe úgy mint Grimmjow nemtörődömsége vagy Kakuzu kitörése. (Vagy inkább a falé, haha.)
Utána már a vizsgateremben vagyunk ahol Ebisu lefekteti a szabályok (vagy mégsem?) és Naruto rájön, hogy ehhez ő hozzá sem tud szagolni. A mellette lévő fiú ugyan bíztatja, hogy szarja le és ő ezt fontolóra is veszi. Ez egy metafora. Remélem észrevettétek ;)

Az óra delet üt és Ebisu baromkodása után kezdetét veszi a második próba.
Erről annyit kell tudni, hogy eredetileg székfoglalót akartunk csinálni csak túl macera lett volna Andrénak megrajzolni és már így is nagyon sokat késtünk a résszel ezért elvetettük az ötletet.
A kő papír ollóban feltűnik Nagy Zoárd amiben ne keressetek értelmet, logikát vagy utalást valamire mert NINCS és ennek ez a lényege :)
A második próba utána a végső harc veszi kezdetét amelyben Naruto ellenfele a hírhedt perzsai hadvezér Xerxész lesz.

Nem kell kételkedni látom a kérdőjeleket a fejekben (metafora,metafora,metafora), idővel kiderül, hogy mit keres(ett) ott Xerxész és minden kérdésre választ fogtok kapni.
De azért sorozat a sorozat, hogy ne minden egy részben derüljön ki.
Tsunade beszéde nekem különösen tetszett.

Várjuk a kritikákat kommenteket és minden észrevételt.

Pacsi!

ui: egy kép ami végül nem került be:

19 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszett a rész. Be kell valljam másra számítottam így 2. rész gyanánt.
    A részről:
    A rész eleje nekem kimondottan tetszett:)
    Grimjownak remek hangot találtatok. A stílusok is nagyon jól elvannak találva. A buksis rész nekem könnyeket csalt a szemembe, bár lehet, hogy csak azért van mert ma egésznap szakadtam xD. Ebisut én eddig is seggfejnek tartottam szal tőle ezt vártam. Az eredeti Chunin vizsgán Naruto még kicsi volt és hülye :D örömmel tapasztalom, hogy idősebb korában is ugyanakkora tuskó xD. Az a csávó aki fejbelőtte magát kicsit erőltetettnek érződött, de valamennyire bemutatta mennyire is lehet valaki stresszes. Hinata egy gyík xD virágok stb... Mint említettem Ebisu egy seggfej szal értelemszerűen szaráson kívül másra nem telt neki xD. A kőpapír olló egy remek ötlet volt:) Kár, hogy én is kitaláltam már egy jelenethez, de azóta lett egy másik remek ötletem is szal nem kár érte :D a gyertya felbukkanásánál kicsit nagy volt a szünet. Shikamarutól mást nem is vártam miután nagyvonalúan feladta a harcot Temari ellen is:D lehet én nem vagyok figyelmes de a rendes animében, h lett belőle Jounin?? na mind1. A vonatmegálló végigsorolása nem volt rossz csak kicsit túl hosszúra sikerült. Naruto és Kakashi bevonulásánál egy remek Rocki beütést értetek el, ami nagy plusz pont :) A kommentátor, aki szerény személyem volt, szerintem picit halk lett, ami természetesen az én hibám volt :( Viszont ennél kiejthetetlenebb nevet nem is lehetett volna találni xD. Perzs rejtek XD
    A vaddisznós csávó meg ha jól emlékszem Bleaches karakter :D. Gondolom most sokatokban megfordult az a gondolat, hogy a pokelabda ötlet copy, de ha valaki ezt fogja mondani akkor egy brutál érvem van ellene:D főleg, ha az 1aé-t hozzátok fel:) A rasen shuriken is jól sikerült de ez az utóbbi verzió jobban nézett volna ki :P. Tsunade egy szutyok. Még ilyet XD Shikamarunak odaadni a chunnin címet :/ és az a WTF fej meg xD.

    Összesítve:
    Remek kis rész volt és én várom a következő jelenetet is.

    VálaszTörlés
  2. A rajzok szuperek lettek. :) a tortènet is amire annò sokat panaszkodtam,most màr èrtheto ès kovetheto. ;)mint màr mesèltem sharkònak,engem nehèz megnevettetni,mègis sokszor elmosolyodtam a poènokon.Csak gratulàlni tudok.Az àrnyèkolàsok is frappànsak.Grimmjow hangja ès viselkedèse kulonosen tetszett.Mellesleg koszonom a szinkronszerepet. ^^ nos johetnek a negatìvumok.Leginkàbb a szinkronokkal van baj.Tovàbbra se èrtem nèha mit mondanak.Egyes helyeken a szinkron mèg halk is ès a tùlhangos zene elnyomja. :S kis negatìvum az animàciòban ami itt ott rendezetlen.Kopiròl inkàbb nem beszèlek mert van egy nem tùl szèp emlèkem arròl amikro utoljàra errol beszèltunk XD viszont amit mindenkèpp megjegyzek,az a pokemon labdàs dolog.
    Nemrèg làthatò volt az 1aèben XD a tobbirol kussolok. Nos egyszòval szupcsi volt 10bol 7 pontot adok :) csak ìgy tovàbb fiùk :D

    VálaszTörlés
  3. Sharko: az a jelenet már joval az eaé28 elött megvolt, gondoltuk h lecseréljük de idöhiányban nem tudtuk

    csak vmiért nem müxik blogspotja ^^

    VálaszTörlés
  4. Nos most már működik:D h magamat idézzem az a jelenet már joval EAÉ28 előtt megvolt...ezt Márk is bizonyithatja(és ahogy olvastam a kommented látom készséggel meg is védenéd köszi:$)Am szívesen megcsináltam volna ujra a jelenetet, de nem én siettettem a részt, bár kicsit sem baj^^ És nem teljesen értem, például mire gondolsz markov többi copy alatt?(nem baj ha elmondod, tanulni probálok *probálunk* belőle

    Nagyon köszönöm ezuton én is az epizódban résztvevö szinkronhangoknak, hogy vállaltak egy szerepet:D Egy ember lemaradt, mert csak kicsikét szerepelt, ő Stochino Weiss Giuliano, neki is köszönjü^^

    Különösen örülök hogy néhol megnevettetett/megmosolyogtatott titeket a rész, elötte úgy gondoltam hogy nem lesz olyan jo ez az epizód mint gondoltam, de miután láttam összevágva, beláttam hogy tévedtem.Ha szabad egy kis szerénység akkor szerintem rajzban rendkivül sokat fejlödtem AG1 elejéhez képest. Kár h a youtube enyhénszolva szétb***ta a képminőséget, ezért feltöltjük megavideora (a link láthato lesz a rész alatt.

    Boti nagy hála és dicséret neked is hogy összevágtad, zenéket kerestél, efekteket, és föleg azt köszönöm h bár(khmmm nem elsönekifutásra), de másodjára nagyon jol fel tudtuk venni a szinkronokat;)

    A 3. részt megprobálom kárpotlásul max 3és fél hét alatt megrajzolni, hangsúlyozom, MEGPROBÁLOM.
    Mégegyszer köszönjük a sok dicsérő szót és az építő felhívást a negatívumokra, annak aki eddig írt, mind pedig annak aki fog!(remélem még fog pár ember írni^^")

    ui.:Ahol szerintem a leginkább nem érteni a szöveget mikor Tesla(minotaurusz) maszkjára ráközelítenek ott ez a szöveg: "Hmm nem lesz ez így jó, lehet ha halottnak tetetem magam akkor nem vesz észre..."

    VálaszTörlés
  5. Ja am Márk nem derül ki hogy Shikamaru hogyan lesz Jounin...:)

    VálaszTörlés
  6. Én 100% mindenhol halottam a szinkront. Aki nem, hát annak vagy a fülessel van baja, vagy a gépével vagy egyszerűen a fülével. Pokemon labda copy lenne? hahaXD ez jó volt. Nos már az elején leszögeztem, hogy senki ne jöjjön a pokelabdával, mert az 1aé előtt is volt már valaki aki felhasználta a pokelabdát. Ha nem is ugyanúgy, de felhasználta. Ez a drágalátos ember Balázs Márk a régi Naruto a Háttérben készítője. Az utolsó részben tűnik fela pokelabda és ha jól emlékszem a NAH 6.része még jóval az 1aé 28 előtt jött ki. Szal ennyi erővel az is Copy lenne, de nem mondom, hogy az, mert bárki felhasználhatja. Amúgy nem értem mi a retekért kell egyből copyról beszélni. Az oké, ha teljesen ugyanaz a dolog, de itt tök más. Jah igen és azt a képet, nekem még jóval az 1aé 28 része előtt elküldte André. SZóval, ha ez nektek nem érv akkor ez van... :D Remélem kielégítő volt;)

    VálaszTörlés
  7. Nyugi van Doma èn nem azt mondom h 100% kopi,hanem h nekem ez a vèlemènyem.Mellesleg elhiszem h az 1aè elott megvolt ès èn si gondoltam rà mivel nem annyira a rèsz vègèn van ès az 1aè nem règ jelent meg. ;) Sharko tobbi kopi,nem kopik.Hanem 1-2 rajzolàsi hasonlòsàg itt ott,amivel persze semmi baj nincs.Leginkàbb mèg arra gondoltam,hogy te is raktàl dolgokat a 300 nevu filmbol pont mint Dani. persze ez se jelent semmit,attòl mèg bàrki hasnzàlhatja.De ha nekem olyanokèrt jonnek kopi vàdalmak,hogy elnèzèst a kèsèsèrt meg pamacska,meg a hime melletti fal a 2. rèszben,akkor ne haragudjatok de... XD mindenesetre nem kopival vàdollak csak egy èszrevètelt kozoltem amit orulok ha megmagyaràzol :)

    VálaszTörlés
  8. Na ebben teljes mértékben igazat adok neked:)

    VálaszTörlés
  9. Fasza rész volt, sokat fejlődtetek az első rész óta.Mivel ketten vagytok nem meglepő.Bocs h rövid leszek de fáradt vok.Nah szal, a képek többsége kitűnő volt, és elnyerte a tetszésemet.Főleg a shurikenes animáció ami ne mcsak jól nézett ki, de biztos sok időtökbe is került, igaz?Szerintem a várakozást NEM érte meg mivel RÖVID volt a rész ahhoz képest mennyit vártunk rá.De én meg sem szólalhatnék az én lassan haladó sorozatommalXD.Nah de csak így tovább, és gyorsabban!:D

    VálaszTörlés
  10. Am nem ide jövő cucc:
    Fejléccsere elkélne, az új tudásotokkal egy sokkal jobbat is fabrikálhatnátok.

    VálaszTörlés
  11. Én nem támadok senkit;) Nyugalom.
    Majd mondok pár abszurd dolgot msn-en mindkettőtöknek :)

    Toa Tamatu: Szerintem felesleges mindig az új tudás szerint fejlécet váltani :) Majd, ha akarnak váltanak fejlécet-

    VálaszTörlés
  12. Igaz, ők döntenek a fejlécről.
    Csak azt modtam el hogy úgy sztem jobb lenne.
    De Dant-C magáról rakott fel képet fejlécként.

    VálaszTörlés
  13. Igen,mert Dant-c blogjàt ''DANI BLOGJA''nak hìvjàk.Nem 1akatsukis èlete blogjànak. :) A miènket pedig animegiaden,Aaron blogja ès espada club blogja.Ezèrt mi nem magunkròl rakunk ki kèpeket hanem a sorinkròl :D

    VálaszTörlés
  14. Ó, Doma, téynleg drágalátos vagyok? xD

    Én egy kissé tájékozatlan vagyok, szal ha Sharko, vagy Stuporo megadná az MSN címét, akkor azt megköszönném. Igen sok kérdésem van, szóval jó lenne! ^^

    VálaszTörlés
  15. Jobb volt az első résznél , már csak az audión kell fejleszteni , mert az egyik zene alig hallható , a másik hangos ... Szinkronnál is észrevehetőek a minőség külünbségek sajnos. A storytól nem dobtam hanyatt magam , de az már nagy szó , hogy van story. Az első részből ezt hiányoltam a legjobban , ott csak össze volt kutyulva egy két jobb poén , sok gyengével .

    VálaszTörlés
  16. Vicces volt hallani a Pokage-t... annak ellenére, hogy az a saját szóviccem volt :) és mellesleg én vok a Pokage nem Tsunade! De amúgy jó volt.
    Majd Youtube-on keress rá :) "pokage"
    Rajzolásod az jó, még vannak apróbb hibáid, de jól haladsz. Bár osztom azt a véleményt amit vhol neten láttam, hogy.. hanygolni kéne már ezt a narutos szálat, mert irdatlan sok a narutos paródia, Omnistrife-nak és már már Daninak köszönhetően annyira felkapottá vált, hogy mindenki ebből csinál... jó látom te is vegyesen használsz mindent, de az alap mégis a naruto...:S és így elkerülhetetlen az, hogy vki be ne szóljon, hogy... EAÉ koppintás. Tehetséged van hozzá, vmi totál egyedit alkoss sztem :)

    VálaszTörlés