2011. június 25., szombat

André sulis projektmunkája illetve elérhetőségek

Sziasztok!
Az iskolánkban május végére kellett leadni valamilyen Bibliával kapcsolatos projektmunkát. Ez lehetett videó,zene,rajz valamilyen képi előadás. Eredetileg közösen akartunk az Anime Gaiden mintájára valamilyen Bibliai történettel kapcsolatos kis animációs filmmel előrukkolni de mint mindig ezt is az utolsó percre hagytuk és nem lettünk volna kész. Ezért én másokkal csináltam meg a projektet (ami egyébként katasztrofálisan FOS lett) André pedig egymagában megrajzolta ezt a apró mangát ami Káin és Ábel történetét dolgozza fel.
http://www.megaupload.com/?d=CRCL3W2B
Nem is értem miért rakjuk ki, előre látom a kommenteket, hogy "COPY!! A FEKETE DANI IS MANGÁT RAKOTT KII!!!!"
Ezeknek csak annyit üzennék, hogy attól még, hogy valaki csinált már valamit és más is elsüti miért lenne copy?!
Gondoljatok bele az egész világ, hogy van felépítve. Leonardo da Vinci mindenkit leszidna mert látná, hogy ma is gyártanak repülőgépeket? Faszt.
Ha valaki sorozatában benne van egy SZÉK akkor máséban már nem lehet SZÉK? Gondolkozzatok és ha alaposan átgondoltátok a mondandótokat akkor fogalmazzátok meg szépen kommentben mert minden kritikát szívesen látunk.
Már többen kérték az MSN-ünket vagy valamilyen elérhetőségünket.

André(sharko):
MSN: andre1995@chello.hu

Boti(stuporo):
MSN: pingvin375@hotmail.com
Skype: solonazisten

Az értelmes kérdésekre, észrevételekre, gondolatokra szívesen reagálunk tehát bátran tessék csak írni.

pá!

5 megjegyzés:

  1. Erre csak annyit mondanèk,hogy nem kellene rogton ùgy szòlni az olvasòkhoz mintha màr kopival gyanusìtanànak.Mellesleg az èrvvel teljes mèrtèkben egyetèrtek.èn is raktam ki mangàt de senki se nevezett kopizònak valòszìnuleg mert mindenki tisztàban van azzal amit ìrtàl.

    VálaszTörlés
  2. Csak a problémák elkerülése végett írtam le, hogy megfékezzem az ilyen kommentek megjelenését. ;)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem tetszett az a Manga.Lehet azért mert eleve nem vagyok keresztény és nagyban elvetem a vallást nemtom.A rajz jó lett arra nincs panaszom, csak unalmas az egész.
    Amúgy szerintem sem kellett volna így kiemelni azt hogy az kopi stb stb, és aki ilyen kommenteket írna h a mangakirakás dant-c kopi az jó nagy hülye.Az már más ha közvetlenül más valakinek a művéből lop valaki.

    VálaszTörlés
  4. Hmm... Ti is katolikus suliba jártok, vagy ez csak egy random munka volt, ami egy elvetemült rajztanár fejéből pattant ki?

    VálaszTörlés
  5. Emelt irodalom, töri szakra járunk és mivel 9.dikben nagyon nyomták a Bibliát mind irodalomból mind történelemből ezért a két tanár elhatározta, hogy mindenkinek kell csinálnia ilyen projektmunkát.

    VálaszTörlés